Puha, saadan en 7-19 arbejdsdag ka sgu goere een helt stolt, naar man ikke har magtet at arbejde mere end tre sammenhaengende timer pr dag de sidste par aar.
Bogkapitlet er ved at tage form, og ka forhaabentlig skibes ud af mit liv om en uge eller to. Saa mangler jeg bare afhandlingen, inden jeg for alvor kan koncentrere mig om at kreere eet eller andet device indefor omraadet 'Augmented Human Pet Interaction'.
Hmm....jeg taenker 'Poultry Internet' moeder 'Metazoa Ludens' moeder 'Mister Lee's CatCam' moeder 'SNIF' krydret med ALT hvad man ka finde hos Ars Electronica. Mangler bare lige at faa krogen i nogle dygtige programmoerer, for den slags kan jeg nok ikke bygge med pap og kartoffeltryk.
Selvom jeg er en sand virtuos i genren.
Heldigvis er jeg ikke en hel ueffen sweet talker heller, saa jeg er stadig optimist (det er min trejde dag).
Jeg taenker at spoerge min ny buddy Tuck, om jeg maa arve nogle af de programmoerer som han har haft held til at charmere.
Om en halv time drager slavegalejen ned til byen for at indtage et rigtigt middagsmaaltid, og sikkert fortsaette gaarsdagens hede debat om positivisters ret til at udtale sig om noget som helst. Overhovedet. Cobbers er delt i lige dele HCI-folk (mit hold) og code freaks, med en administrationsmedarbejder i den lokale kirke og en jura-phd paa baenken. De holder sig klogeligt i ro.
Men saa skulle man altsaa ha sin foerste encounter med det beroemte engelske cuisine.... Maa nok hellere luske ud i chokoladeboksen og hamstre lidt kalorier i tilfaelde af.....ja, det siger vel sig selv.
onsdag den 5. marts 2008
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
1 kommentar:
Hvordan var det saa, cuisine anglaise? Det eksotiske er vel på niveau med det finske.....
mor
Send en kommentar